Born in Barcelona in 1995 and graduated in Audiovisual Communication at Pompeu Fabra University. In 2020, he premiered his first feature film, Les dues nits d’ahir, awarded for best direction and best male performance at the Málaga Festival, and with the Gaudí Audience Award. He works as a freelance filmmaker and teaches film workshops for teenagers.
(CAT)    Nascut a Barcelona l’any 1995 i graduat en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra. L’any 2020 estrena el seu primer llargmetratge de ficció, Les dues nits d’ahir, premiada amb la Biznaga de Plata a millor direcció i millor interpretació masculina al Festival de Màlaga, i amb el Premi del Públic dels Gaudí. Treballa com a realitzador freelance i imparteix tallers de cinema per adolescents.
(ESP)    Nacido en Barcelona en 1995 y graduado en Comunicación Audiovisual en la Universidad Pompeu Fabra. En 2020 estrena su primer largometraje de ficción, Les dues nits d’ahir, premiada con la Biznaga de Plata a mejor dirección y mejor interpretación masculina en el Festival de Málaga, y con el Premio del Público de los Gaudí. Trabaja como realizador freelance e imparte talleres de cine por adolescentes.